WEIMANJINGDIAN Prekės Kristalų, Cirkonio ir Emaliuota Bičių Hornet Sagės Smeigtukai Mados Moterų, bižuterijos Priedai

€0.78

-14%

€0.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sagės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Sagės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, bičių sagė, sages moterims, Aukso Sagė.

Informacija : Švino, Kadmio ir Nikelio nemokamai,Meistriškai gauti ekologiškos medžiagos: Cinko lydinio,Kristalų, Sagės Dydis: Žr. paveikslėlį Vyniojimo: Saugiai supakuota su bubble paketas miela dovana Valentino dienos, Motinos Dienos, Kalėdų, Vestuves, Jubiliejus, mokyklos Baigimo, Gimtadienis, Bridesmaids, Prom ir Oficialius Renginius ar bet kokia proga...

Prekių pristatymas ir grąžinimas: Mes išsiųsti užsakymai per 1-2 dienas visoje žemėje! Jei dėl kokių nors priežasčių jūs negalite visiškai patenkinti, galite grąžinti pirkinį keitimo ar grąžinimo. Internetu pirkti, taip pat gali būti grąžinamos nemokamai. Apie Mus: Mes gamyba ir prekyba bižuterijos.Mes siūlome platų bižuterijos su geriausios kokybės ir geriausios konkurencingas kainas mūsų klientams. Mes siekiame sunku pasiūlyti stilingas, aukštos kokybės, labiausiai prieinamą bižuterijos visiems. Visos mūsų prekės yra griežtai tikrinami ir kruopščiai supakuoti prieš vežimą.

Mada, išskirtinį skonį, elegantiškas, visi iš čia, jūs Holivudo super žvaigždė.

Elemento Tipas Sagės
Formos\modelis Vabzdžių
Bauda ar Mados Mados
Lytis MOTERIS
Sagės Tipas Sagės
Modelio Numeris BR2400
Stilius Madinga
Prekės Pavadinimas WEIMANJINGDIAN
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Crystal
Metalų Tipas cinko Lydinys

Panašūs produktai