REAKIDS Vaikų Beisbolo kepuraitę Naujas Modelis, Kūdikių Berniukų, Mergaičių Beisbolo kepuraitę Vaikai, Berniukas ir Mergaitė, Saulės, Skrybėlę Vaikų Vasaros Bžūp Kūdikių

€2.81

-29%

€4.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Skrybėlės & Kepurės, Motina & Vaikams, Pigūs Skrybėlės & Kepurės, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Skrybėlės & Kepurės.

Aprašymas: Elemento Tipas: Beisbolo Kepurės Departamentas Pavadinimas: Suaugęs Stilius: Mados/Atsitiktinis Lytis: Vyrai/Moterys Medžiaga: Aukšto tankio kvėpuojantis tinklelio.poliesteris Juostos Tipas: Reguliuojamas Spalvos: raudona,geltona,balta,juoda Kepurės Dydis: reguliuojamas Pakavimo sąrašas: Paketą sudarė:1*cokolis Mieli draugai, mes remiame drophipping. Mes turime daug klientų ir mes galime padaryti taip: 1 Kai mes paketo produktai, mes ne pridėkite sąskaitos faktūros ar pažadus, prašome nesijaudinkite. 2 Mes rekomenduojame, kad jūs įtraukti savo kliento adresas užsakant, mes galime atsiųsti ją adresu. 3 Jei norite daugiau informacijos, susisiekite su manimi. Mes ten būti, bet kuriuo metu. Kai mokėjimas yra sėkmingas, mes išsiųsti prekes. Mes tarnaus jums ir jūsų klientams, kol jūsų klientai gautų paketą. Labai ačiū, kad skaitote, ir tikimės, kad mūsų bendradarbiavimas.

Pastaba: 1.Nes skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje, ačiū! 2.Jei turite kokių nors problemų, kai gausite paketą, prašome susisiekti su mumis dėl sprendimo, pirmasis ir donot atidaryti ginčo tiesiogiai. Mes pažadame, kad suteikti jums satified atsakyti. Labai ačiū už jūsų laiką!

KELETAS PATARIMŲ 1)Prieš vietos užsakymą,Prašome patvirtinkite savo adreso informacija yra teisinga ir išsami.patikrinkite dydį ir spalvą yra tai, ko jums reikia.Jei radote klaidų, susisiekite su mumis! 2)Apskritai,produktai bus išsiųsti per 1-3 dienas po apmokėjimo patvirtinta ir tvarkomi Basilico-pica.lt. 3)numatoma pristatymo laikas apie 15-55days , tik nuorodos,gali būti vėluojama dėl oro sąlygų ar kitų priežasčių. 4) Jei jums nereikia gauti savo sklypo ribose pirkėjo apsaugos,kreipkitės į pardavėją, kad patikrintų problema, ar pratęsti pristatymo dieną ne vieną kartą. 5) Jeigu kai kurie produktai yra išparduoti,mes susisieksime su jumis pirmą kartą, Ir jūs galite pasirinkti eiti laukia jis,arba keisti į kitas stilius/color, arba prašyti grąžinti pinigus. 6)Dėl kokios nors priežasties ar problema, jei esate nepatenkinti su jūsų užsakymą, kai jūs gaunate produktą(ar negauna). Neatidarykite ginčo ar skubėti duoti mums neigiamų atsiliepimų. Nedelsdami susisiekite su mumis, todėl mes išspręsti visų problemų už jus! 7)Didmeninės ir drop laivyba yra ir sveikintinas. Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. ATSILIEPIMAI 1.Jūsų atsiliepimai yra iš tiesų svarbu mums,prašome užtrukti keletą secends palikti savo puikių atsiliepimų( 5 ŽVAIGŽDUČIŲ), jei jūs patenkinti mūsų produktais. 2.Netural atsiliepimai(3 žvaigždučių) arba Neigiamų atsiliepimų(1-2 žvaigždučių)yra taip pat palankiai įvertino,bet prašome mus informuoti, prieš išvykdami,stengsimės ourselvers ir stengiamės pasiūlyti geriausią aptarnavimą už jus.

Stilius beisbolo kepurė
Sezonas Pavasarį ir rudenį
Modelio Numeris S8R1302051
Lytis Unisex
Modelio Tipas Kratinys
Juostos Tipas Reguliuojamas
Prekės Pavadinimas REAKIDS
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Kūdikio Amžius 4-6 mėnesių
Spalva Keturių spalvų
Amžius 2 metų ar vyresnio amžiaus
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Akrilo

Panašūs produktai