KAK Dramblio kaulo, Baltos spalvos Virtuvės Spintelių Rankenos Europos Stiliaus Spintos Duris, Traukia Stalčių Rankenos Mados masyvo Baldai Rankena Aparatūra

€0.81

-30%

€1.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Spintos Išsitraukia, Namų Tobulinimas, Pigios Spintos Išsitraukia, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Spintos Išsitraukia.

+ SEKITE MUS GALITE MĖGAUTIS GERBĖJAMS IŠSKIRTINĘ NUOLAIDĄ KAINĄ!

SAVYBĖS

100% Brand KAK Aukštos kokybės ir ne išnyks Ateina su kokybės varžtai Puikus pagalbininkas ištraukti stalčių, spintos ir kiti baldai Stilius: Modernus, stilingas, patvarus, nerūdijančio plieno, paprastas ir elegantiškas dizainas, taip pat nėra lengva fade out.

SPECIFIKACIJOS

Gamintojas: KAK Kiekis: 1piece Medžiagos: Tvirta Aliuminio Lydinio Spalva: Balta Skylės Atstumas: 96mm/128mm/192mm Ilgis: Prašome patikrinti variantas foto dydis Paketą Sudaro: 1 x Tvarkyti ir derinti varžtai Produkto naudojimas: Virtuvės spintelių rankenos, miegamojo spinta, rankenos, odininkas traukia, shoecase rankenėlės, spintos duris, traukia, kiti baldai rankena aparatūros.

PRANEŠIMAS

1. Jei jums reikia tikro ilgio varžtai, prašome palikti žinutę užsakymo formoje. 2. Prašome atkreipti dėmesį, kad aukso linija gal ir ne visiškai patenkinti, tai yra atsitiktinis dizainas. 3. Matavimo paklaida per 1-3mm yra priimtinas.

Stilius Europos
Modelio Numeris Rankena-6001-96
Pikis-eilės Specifikacijos 96mm
Didmeninė Nuolaida Susisiekite su mumis
Prekės Pavadinimas KAK
Virtuvės Spintos / Spintos / Durys / Dureles
Lašas laivas Priimti
Medžiaga Kietojo Aliuminio Lydinio
Tipas kabineto rankenos,stalčių rankenėlės,baldų rankenos,spintos durų rankenos
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Spalva Balta

Panašūs produktai