2VNT TPU Hidrogelio Plėvelės Samsung Galaxy A6 Plius 2018 A6 Jautri Švelni Visu Screen Protector

€1.96

-17%

€2.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

2VNT TPU Hidrogelio Plėvelės Samsung Galaxy A6 Plius 2018 Screen Protector For Samsung Galaxy A6 2018 Kino Minkštas Visišką Filmas Ne Stiklo

Pakuotė: 2vnt, filmai + Alkoholis krepšys + Scratch card*1

Vaizdas yra tik nuoroda, o ne realios nuotraukos. Jei jūs nežinote, kaip įdiegti filmai, kreipkitės į mus įrengimo video, ačiū.

Mes priimame alipay čia .

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 30 dienų garantija nuo išsiųstas dienos. Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu, prieš grįžtant brokuotą prekę Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos, bet kokiomis aplinkybėmis. Parodyti elementus, kurie turėtų būti originali pakuotė ir priedai, Mes siekiame, kad teigiamų atsiliepimų apie visas operacijas ir TEIGIAMĄ įvertinimą pagal 5 ŽVAIGŽDUČIŲ įvertinimas. Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą ir mes padėsime išspręsti bet kokį klausimą jums Grįžtamąjį ryšį bus palikta kiekvieno pirkėjo, kuris užbaigė sandorį, ir paliko teigiamą grįžtamąjį ryšį su mumis.

Tinka 2 Samsung Galaxy A6 Plius 2018 Filmas
Tipas Priekinė Plėvelė
Tinka 1 Samsung Galaxy A6 2018 Filmas
Telefonas Suderinamas Prekės "SAMSUNG"
Funkcija Visos naujienos
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Naudoti mobilusis telefonas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas VIVIENCE

Panašūs produktai