Pintas Solo Kilpa Dirželis Apple Žiūrėti Juosta 40mm 44mm 38mm 42mm Apyrankę Elastinga watchband Už iWatch Serijos 6 SE 5 4 3 2

€1.33

-61%

€3.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Watchbands, Laikrodžiai, Pigūs Watchbands, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Watchbands.

1.Tipas:2020 Naujas Solo Kilpa Dirželis

2.Modelis: apple žiūrėti 38mm 42mm 40mm 44mm ,iwatch SE Serijos 6 5 4 3 2 1

3.Prašome pasirinkti teisingą žiūrėti modelio ir dydžio sau

4.Tamprumo juosta yra suprojektuoti, kad tilptų jūsų riešo.Ne sklende,lengva į jį ar ją nusiimti.ir ji// " s patogu nešioti ant rankų.Minkštas,aptemptas,lengvas ir Tampri.

5. Pakuotė:

1 x žiūrėti juosta ( neapima žiūrėti)

Atsiliepimai 1.Mes esame priklausomi nuo mūsų Basilico-pica.lt reputaciją ir klientų pasitenkinimą,kad pavyks, Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.jei jūs turite kokių nors klausimų ar klausimą apie jūsų užsakymą,prašome susisiekti su mumis, o ne duoti negetive atsiliepimus ir ginčų,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas. 3.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti. Shippment 1.Mes atsiųsime paketą, per 12 valandų nuo jūsų mokėjimą. Ir, atsižvelgiant į jūsų šalį, pasirinkti geriausią pristatymas. 2.Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas. Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino? 1.Dėl didmeninių klientų,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse. 2.Drop laivyba klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.

Juostos Ilgis Kita
Modelio Numeris "Apple" žiūrėti 38mm/42mm/40mm/44mm
dydis 1 "apple" žiūrėti juosta 38mm
Tipas 1 už iwatch juosta 38mm/42mm
Stilius Solo Linijos Apyrankę, Juostą "apple" žiūrėti 6 Serija
Užsegimas Tipas elastinga sagtis
dydis 4 "apple watch band 44mm
Kilmės KN(Kilmės)
Grupė Medžiagos Tipas Nailonas
dydis 2 "apple watch band 42mm
Tipas Apyrankė Juostoje "apple" žiūrėti SE 44mm 40mm
Prekės Pavadinimas jansin
Tipas 2 Už iwatch juosta 40mm/44mm
Sąlyga Naujas su žymės
Funkcija Solo Linijos Pintas Dirželis
dydis 3 "apple" žiūrėti juosta 40mm

Panašūs produktai